Ce cautam?

Ce cautam?

Fiind in continua extindere, suntem mereu in cautare de candidati talentati cu pregatire academica din diverse domenii, calificari si grad de experienta. Dar atunci cand anganjam colegi noi, scopul nostru este dincolo de a crea o colectie de diplome si CV-uri. Cautam oameni care sa impartaseasca si sa imbratiseze valorile si principiile care ne ghideaza in furnizarea serviciilor de consultanta pentru lumea de afaceri si care ne definesc ca echipa.

Fie ca doriti sa lucrati ca stagiar pentru cateva luni sau sunteti in cautarea unui punct de plecare sau de avansare in cariera, ca avocat, trebuie sa aveti – cel putin – o minte ascutita, entuziasm pentru profesia juridica, o pregatire academica solida, un nivel avansat de cunoastere a limbii engleze si un simt rafinat al umorului.

Daca tintiti catre o pozitie mai inalta celei de incepator sau sunteti interesat de un anumit domeniu de activitate, va trebui sa ne convingeti de ce experienta dumneavoastra se potriveste nevoilor practicii noastre sau pozitiei specifice vizate, precum si asupra felului in care veti contribui de pe pozitia respectiva la progresul domeniului de activitate avut in vedere.

Aplica aici