Recrutare 1-2-3

Recrutare 1-2-3

A spune ca avem unul din cele mai simple si la indemana proceduri de selectie din domeniul juridic nu este o exagerare. Dar sa nu credeti ca modul de evaluare a avocatilor pentru angajare este unul rudimentar. Procedura functioneaza in felul urmator:

Pasul 1 Ne trimiteti un curriculum vitae si o scrisoare de intentie Daca acestea ne conving ca ati putea fi persoana pe care o cautam, va vom invita la un test.

Pasul 2 Dati un test. Nu trebuie sa studiati niciun fel de bibliografie pentru test. Daca treceti testul, va vom invita la un interviu.

Pasul 3 Veti sustine un interviu cu cel putin unul dintre partenerii firmei. In cadrul interviului, vom incerca sa confirmam rezultatele testului si sa stabilim daca aveti calitatile pe care le cautam pentru a ne deveni coleg.

Toti participantii vor primi un raspuns in urma interviului. In cazul unui raspuns pozitiv, acesta va fi insotit si de o oferta.

In mod obisnuit nu dureaza mai mult de doua saptamani pentru finalizarea intregului proces, dar, in cazul exceptional in care nu primiti un raspuns in acest interval, nu va grabiti sa considerati in mod automat ca ati fost respins. Puteti cere informatii despre stadiul candidaturii dumneavoastra la adresa careers@bpv-grigorescu.com.

Aplica aici