Stagii de practica

Stagii de practica

Un stagiu in cadrul societatii noastre este cel mai bun mod de a descoperi daca ceea ce spunem in brosuri si prezentari este real. De asemenea, este cel mai bun mod de a ne familiariza unii cu ceilalti si de a cunoaste indeaproape profesia de avocat (nu doar copiatorul), de a acumula informatii si a construi relatii.

Deoarece acest proces cere timp si dorim ca acest timp sa fie bine valorificat de ambele parti, nu vom accepta armate de stagiari. Vom accepta numai un numar de stagiari pe care sa ii putem pregati pentru o experienta pozitiva de lucru si invatare pe durata stagiului.

Puteti aplica pentru un stagiu oricand, deoarece suntem dispusi sa luam in considerare cererile pentru stagii profesionale chiar si pe parcursul anului universitar.

Perioada de desfasurare a stagiului de vara se intinde din iulie pana in septembrie si insistam ca orice tip de stagiu, fie de vara sau pe durata anului universitar, sa nu fie niciodata mai scurt de doua luni. In mod normal, locurile pentru stagiul de vara se ocupa pana la inceputul lunii mai.

Aplica acum