FRACTAL Insolventa

FRACTAL Insolventa

FRACTAL Insolventa este societatea noastra afiliata de insolventa, infiintata in 2012 ca raspuns la cresterea cererii de practicieni in insolventa care sa poata gestiona proceduri complexe si sa raspunda celor mai exigente asteptari ale creditorilor nationali si internationali.

FRACTAL Insolventa urmareste sa stabileasca un nou standard pe piata insolventei din Romania. Principiile sale de referinta sunt transparenta totala si eficienta maxima, fiind, in acelasi timp, un adevarat gardian al intereselor participantilor in procedurile de insolventa administrate de societate. Obiectivul fundamental al societatii este asigurarea recuperarii maxim posibile a datoriilor creditorilor si reconfigurarea procedurii de insolventa, adesea rigida si stresanta, intr-o experienta cursiva, previzibila si intotdeauna tinuta sub control prin decizii si actiuni transparente si o comunicare continua cu grupurile cointeresate. 

Vizitati www.fractal.eu pentru a afla mai multe informatii despre felul in care FRACTAL Insolventa va poate ajuta in desfasurarea afacerii dvs.