Prezentare generala

Prezentare generala

Dam posibilitatea clientilor nostri sa creeze, sa dezvolte si sa protejeze afaceri prospere.

Suntem o societate romaneasca independenta de avocati, cu o oferta completa de servicii (full service) pentru proiecte si litigii complexe si cu o combinatie unica de competente juridice si fiscale.  

Avocatii nostri activeaza la varful domeniilor profesionale si sectoarelor de industrie in care sunt specializati. Acestia reunesc o vasta experienta acumulata in proiecte complexe desfasurate pentru importanti clienti locali si internationali, atat in sectorul public, cat si in cel privat. Ei lucreaza la nivel local si regional pentru cei mai de succes antreprenori si cele mai reputate corporatii.

Angajamentul nostru pentru excelenta este testat in timp. Pentru a mentine o perspectiva actuala, ne facem o adevarata misiune din a construi relatii cu clientii nostri si cu experti de renume. Rezultatul este intelegerea in profunzime a legii si a problemelor comerciale, dar si a contextului afacerii din perspectiva istorica si a oamenilor implicati. Avand legea drept instrument de lucru, suntem un partener de incredere pentru rezolvarea problemelor dificile de business.

Facilitam progresul. Cand punem in actiune resursele si cunostintele noastre de drept si afaceri, ne ghidam intotdeauna dupa interesul clientului. In orice intreprindem, scopul nostru este de a da clientilor posibilitatea sa creeze, dezvolte si sa protejeze afaceri prospere.

Alianta bpv LEGAL si legaturile internationale puternice ne ajuta sa oferim cele mai bune servicii clientilor nostri. Oferim perspective internationale la zi si capacitatea necesara pentru atingerea obiectivelor locale si indeplinirea planurilor regionale. Resursele cumulate pe care le avem la indemana ne permit sa cream echipe specializate pentru fiecare tip de activitate pentru a oferi clientilor nostri solutii optime, la timp si eficiente din punct de vedere al costurilor.