bpv GRIGORESCU STEFANICA lanseaza ghidul in limba chineza „Successful Business in Romania 2012”

bpv GRIGORESCU STEFANICA lanseaza ghidul in limba chineza „Successful Business in Romania 2012” - 2 mai 2012

Societatea de avocati bpv GRIGORESCU STEFANICA a dezvoltat si a pus la dispozitia clientilor si partenerilor sai de afaceri ghidul de afaceri „Successful Business in Romania 2012”, editat in limba chineza, un instrument business dedicat investitorilor chinezi in Romania, realizat cu sustinerea societatii de avocati Beijing Rain Maker (www.bjrainmaker.com).

Ghidul in limba chineza „Successful Business in Romania 2012” sintetizeaza informatiile esentiale necesare oricaror investitori chinezi interesati sa faca afaceri in Romania, referindu-se la o mare parte din aspectele juridice relevante si actuale ce pot juca un rol important in procesul de luare a deciziilor, cu precadere informatii din domeniul dreptului societar, imobiliar, al relatiilor de munca, al taxelor, al achizitiilor publice, energiei si resurselor naturale.

Depasind sfera informatiilor cu caracter general, ghidul prezinta informatii intr-o maniera concisa si simplu structurata, pentru a oferi beneficiarilor un instrument functional, usor de folosit in mod curent pentru identificarea rapida a unor potentiale probleme, solutii, conditii specifice.

Ghidul in limba chineza „Successful Business in Romania 2012” poate fi vizualizat si descarcat in mod gratuit din cadrul sectiunii Publicatii a site-ului www.bpv-grigorescu.com. Pentru download rapid accesati link-ul alaturat: Ghidul „Successful Business in Romania 2012”.