3 avocati sunt promovati in cadrul echipei bpvGS

3 avocati sunt promovati in cadrul echipei bpvGS - 15 aprilie 2014

Ne face placere sa anuntam promovarea a trei avocati din cadrul echipei bpvGS: Raluca Marcu si Nicolae Ursu devin avocati seniori coordonatori si Iulia Dragomir (Cojocaru) preia functia de avocat senior.

Raluca Marcu s-a alaturat bpvGS in anul 2006, iar in prezent face parte din echipa care coordoneaza departamentul de litigii al societatii. Raluca are o practica bogata in materia litigiilor, fiind implicata preponderent in litigii de contencios administrativ si fiscal, precum si in cele privind achizitiile publice. In plus fata de practica in acest domeniu, Raluca a acumulat experienta semnificativa in domeniile de drept societar si fuziuni si achizitii.  In cei peste sapte ani de activitate, Raluca a asigurat reprezentarea clientilor internationali si locali mari atat in fata instantelor de judecata, cat si a curtilor de arbitraj. De asemenea, Raluca este un membru activ al grupurilor sectoriale de Infrastructura si Utilitati & mediu din cadrul societatii.

Nicolae Ursu are peste opt ani de experienta in acordarea de consultanta companiilor regionale si globale in tranzactii complexe din domeniile imobiliar, energie si infrastructura. Activitatea sa recenta se axeaza pe toate tipurile de proiecte de dezvoltare comerciala si industriala, precum si de energie conventionala si regenerabila, inclusiv cogenerare, industria miniera, precum si alte proiecte importante cu impact asupra mediului. Nicolae este Vicepresedinte al Comitetului de Infrastructura si PPP (parteneriat public-privat) al Camerei de Comert Romano-Americane (AmCham) si sprijina in mod activ adoptarea unei legislatii adecvate pentru dezvoltarea proiectelor de parteneriat public-privat din Romania. Nicolae publica frecvent articole si este vorbitor invitat la conferinte pe teme legate de energie, mediu inconjurator si PPP.

Iulia Dragomir (Cojocaru) s-a alaturat echipei bpvGS in 2010 si are peste sase ani de experienta in acordarea de consultanta juridica cu privire la aspecte legate de legislatia fiscala, drept comercial achizitii publice si dreptul muncii. Iulia face parte, totodata, din echipa bpvGS de dreptul concurentei, fiind implicata in numeroase proiecte vizand asistarea clientilor locali si internationali cu privire la aspecte de conformitate, inspectii ale autoritatilor de concurenta, concentrari economice. Iulia este co-autoarea capitolului despre Romania a Competition Law in Central and Eastern Europe. A practical Guide, o radiografie completa a practicilor de dreptul concurentei din Europa Centrala si de Est realizata de specialisti in domeniu si publicata de prestigioasa editura juridica Kluwer Law International. Iulia dedica timp considerabil aprofundarii ariilor de industrie din care fac parte clientii pe care ii asista, precum tehnologie, media si telecomunicatii, industria farmaceutica si sectorul energetic si al resurselor naturale.