4 avocati sunt promovati in cadrul echipei bpv GRIGORESCU STEFANICA

4 avocati sunt promovati in cadrul echipei bpv GRIGORESCU STEFANICA - 9 aprilie 2012

bpv GRIGORESCU STEFANICA anunta promovarea a 4 avocati din echipa: Cristina Mihai, Cristina Randjak, Ioan Roman si Raluca Marcu.

CRISTINA MIHAI
Cristina Mihai a fost promovata in functia de Managing Associate in cadrul societatii de avocati bpv GRIGORESCU STEFANICA, din echipa careia face parte de peste 6 ani. Anterior numirii in aceasta pozitie, Cristina Mihai detinea functia de Senior Associate. Inainte de a se alatura echipei bpv GRIGORESCU STEFANICA, Cristina Mihai si-a desfasurat activitatea profesionala in cadrul departamentelor juridice din doua companii de consultanta multidisciplinara de top.
Principalele domenii de expertiza ale Cristinei Mihai sunt dreptul concurentei, dreptul comercial, dreptul bancar si financiar, dreptul constructiilor si al proiectelor industriale, domenii in care Cristina Mihai a dobandit o vasta experienta, acordand asistenta si consultanta juridica intr-o sfera larga de tranzactii cu implicatii la nivel local si international, pentru clienti importanti, in mare parte lideri in domeniile in care activeaza. Cristina Mihai este autorul mai multor articole aparute in publicatii nationale sau internationale de specialitate si a fost speaker in cadrul mai multor evenimente. De asemenea, Cristina Mihai participa activ in cadrul comitetului de dreptul concurentei si ajutor de stat al AmCham Romania, in acest context contribuind si la formularea de propuneri de modificare a legislatiei in domeniul concurentei.
Cristina Mihai este membru al Baroului Bucuresti, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si detine o diploma de Master in Dreptul International si European al Afacerilor eliberata de Universitatea Paris I Panthéon Sorbonne. Cristina profeseaza in limbile romana, engleza si franceza.

CRISTINA RANDJAK
A fost promovata in functia de Managing Associate in cadrul societatii de avocati bpv GRIGORESCU STEFANICA. Anterior, Cristina a fost Senior Associate in cadrul aceleiasi societati. Cristina este membru al Baroului Bucuresti din anul 2006 si ofera consultanta in probleme de dreptul muncii, drept fiscal, achizitii publice, drept european si dreptul proprietatii intelectuale. Anterior colaborarii cu bpv GRIGORESCU STEFANICA, Cristina Randjak a fost consilier juridic in cadrul unei mari companii farmaceutice din Romania.
Cristina Randjak are experienta de peste 6 ani in domeniul dreptului muncii si al dreptului fiscal, oferind consultanta in privinta oricaror aspecte referitoare la relatiile individuale sau colective de munca, transfer de business si externalizare, reglementari cu privire la securitatea si sanatatea muncii, aspecte de dreptul muncii si drept fiscal in contextul reorganizarilor precum si al tranzactiilor la nivel societar, aplicate pentru o arie larga de industrii, inclusiv cea a energiei, retail-ului, automotive, IT&C, servicii medicale si farmaceutice. De aseme-nea, Cristina este autor si speaker in publicatii si evenimente nationale si internationale pentru subiecte foarte diverse ce privesc dreptul muncii, dreptul fiscal si achizitiile publice.
Incepand cu 2010, Cristina este activ implicata in propunerile si negocierile modificarilor aduse legislatiei muncii, in mod special pentru Codul Muncii si pentru Legea dialogului social. Cristina participa activ in cadrul comitetelor Labor Market & Education, Taxation si Public Procurement, PPP and Infrastructure ale Amcham Romania. Cristina profeseaza in limbile romana si engleza.

RALUCA MARCU
A fost promovata in functia de Senior Associate in cadrul departamentului de litigii al societatii de avocati bpv GRIGORESCU STEFANICA. Raluca face parte din echipa bpv GRIGORESCU STEFANICA incepand cu anul 2006. Raluca are o bogata experienta in litigiile de drept fiscal si contencios administrativ, achizitii publice si drept civil, asistand cu succes companii locale si internationale atat in fata instantelor judecatoresti, cat si in arbitraje. Anterior, Raluca a activat in cadrul departamentului de consultanta al firmei, unde a acumulat experienta in materie de tranzactii comerciale si a fost implicata in proiecte importante de fuziuni si achizitii si drept societar. Experienta si realizarile in materie de litigii si consultanta o recomanda ca un excelent profesionist, ce ofera servicii si solutii complete si eficiente pentru toate problemele de natura juridica.
Raluca a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 2006 si a devenit membra a Baroului Bucuresti in anul 2007. Raluca ofera consultanta juridica in limbile romana si engleza.

IOAN ROMAN
A fost promovat Senior Associate in cadrul departamentului de litigii al bpv GRIGORESCU STEFANICA. Ioan este specializat in litigii intre profesionisti, recuperari creante, arbitraj comercial, dispute civile, precum si pro-cedura de punere in executare a hotararilor judecatoresti. Ioan asista cu succes in mod curent clientii societa-tii in toate fazele de negocieri civile si intre profesionisti premergatoare demersurilor din fata instantei. Serviciile de asistenta juridica in care este implicat confera avantajul unei abordari practice, axata pe identificarea unor solutii pe termen mediu si lung integrate in business-ul clientului. Ioan detine o bogata experienta in dis-putele de drept administrativ si drept bancar, reprezentand cu succes jucatori importanti din piata energiei, a telecomunicatiilor si sectorului bancar. De-a lungul practicii sale a reprezentat companii internationale in litigii de dreptul muncii si a acordat asistenta juridica in elaborarea politicilor de restructurare la nivel de grup. Rezultatele favorabile obtinute de Ioan in fata instantelor superioare demonstreaza deosebitele sale competente in sectorul litigiilor.
Inainte de a se alatura echipei bpv GRIGORESCU STEFANICA, Ioan a activat in cadrul altor doua societati de avocati cu o practica interna si internationala, si a fost implicat totodata intr-o serie de proiecte si initiative guvernamentale si private cu profil juridic. Ioan a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, devenind membru in Baroul Bucuresti. Ioan ofera consultanta juridica in limbile romana, engleza si italiana.