Anca Albulescu a oferit premii pentru Cladiri si spatii verzi

Anca Albulescu a oferit premii pentru Cladiri si spatii verzi

Anca Albulescu, partener si coordonator al departamentului de Drept Imobiliar si Constructii si al celui de Energie, a inmanat premiile pentru cele mai responsabile companii fata de mediul inconjurator, in cadrul galei Green Business Index. Anca a oferit premii pentru locurile 1, 2 si 3 din categoria Cladiri si spatii verzi, companiilor care s-au remarcat in ultimul an prin grija fata de mediu, prin reducerea amprentei ecologice si eficientizarea energetica a cladirilor si spatiilor pe care le utilizeaza in desfasurarea activitatii.

Green Business Index este un proiect dezvoltat de partenerii nostri, asociatia non-guvernamentala Green Revolution, inca din 2010 si este un instrument de evaluare a performantei de mediu a companiilor si de incurajare a initiativelor „verzi“ din mediul de business autohton.

bpv Grigorescu Stefanica a acordat de-a lungul timpului consultanta in legatura cu multiple aspecte de dreptul mediului si a participat la initiative de reforma legislativa atat in acest sector, cat si in cel energetic. Din 2010, bpv Grigorescu Stefanica sustine proiectele Green Revolution, fiind membru al Consiliului Consultativ al asociatiei Green Revolution.

Pentru mai multe detalii despre Green Business Index, va rugam sa accesati site-ul oficial: apasati aici.