Anca Grigorescu coordoneaza Comitetul Piata Muncii din cadrul AmCham

Anca Grigorescu coordoneaza Comitetul Piata Muncii din cadrul AmCham - 5 iunie 2014

In urma contributiei considerabile din ultimii ani adusa activitatii Camerei de Comert Romano-Americane (AmCham), Anca Grigorescu este numita Presedinte al Comitetului privind Piata Muncii al AmCham pentru anul 2014. Astfel, ea va coordona activitatea comitetului privind piata muncii, comitet care depune toate eforturile pentru a asigura Romaniei o legislatie a muncii care reflecta si garanteaza o relatie echilibrata intre angajatori si angajati.

Anca sustine activitatea AmCham, dedicand timp pentru sprijinirea eforturilor de a crea conditii mai bune pentru afaceri, investitori si reprezentantii acestora. Dupa ce anul trecut a participat la conducerea comitetului in calitate de Vicepresedinte, anul acesta devine Presedintele comitetului, continuand sa incurajeze crearea relatiilor corecte si avantajoase intre angajatori si angajati prin activitatea de lobby pentru o legislatie moderna, armonizata cu reglementarile UE si relevanta pentru realitatea economica a tarii.

Comitetele AmCham au ca scop asigurarea unei corelatii optime intre conditiile de piata si nevoile de afaceri prin crearea de medii favorabile pentru dezvoltarea economica a Romaniei. Avocatii nostri au fost timp indelungat implicati in activitatatea asociatiilor din industrie, cum este AmCham, investind timp si efort pentru sprijinirea adoptarii legislatiei relevante pentru fiecare industrie. Astfel, Nicolae Ursu, avocat senior coordonator in cadrul bpvGS, este Vicepresedintele Comitetului pentru Infrastructura si PPP din cadrul AmCham in anul 2014.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati pagina oficiala a Comitetului privind Piata Muncii din cadrul AmCham: apasati aici.