Anca Grigorescu modereaza dezbaterea din cadrul HR Get-Together

Anca Grigorescu modereaza dezbaterea din cadrul HR Get-Together

Anca Grigorescu este moderator pentru a doua oara, in cadrul celei de-a doua editii a evenimentului HR Get-Together, care va avea loc in data de 1 noiembrie 2016, incepand cu ora 08:30. Evenimentul este organizat de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana si se adreseaza specialistilor din domeniul resurselor umane.

Prima parte a evenimentului gazduieste dezbateri sub forma unor mese rotunde pe teme de actualitate referitoare la noutatile din legislatia muncii si cum afecteaza ele activitatea reprezentantilor HR ai companiilor, strategiile de retentie a angajatilor, precum si modalitatile de abordare, caracteristicile generatiei Millennials si integrarea acesteia la locul de munca.

Anca Grigorescu va modera dezbaterea pe tema Legislatia muncii: Ce ne da cele mai mari batai de cap?, conducand discutia spre clarificarea si identificarea solutiilor referitoare la cele mai spinoase aspecte ale cadrului normativ din acest domeniu.

In cea de-a doua parte a evenimentului, vor fi prezentate rezultatele dezbaterilor din cadrul meselor rotunde si se va discuta despre prapastia dintre generatiile profesionale si posibilele punti de legatura.

Pentru inscriere, agenda si informatii suplimentare, vizitati pagina evenimentului: aici.