Anca Grigorescu primeste Premiul de Excelenta pentru Taxe si Fiscalitate in cadrul galei Lady Lawyer

Anca Grigorescu primeste Premiul de Excelenta pentru Taxe si Fiscalitate in cadrul galei Lady Lawyer - 27 octombrie 2014

Anca Grigorescu a primit premiul de Excelenta in Dezvoltarea Profesiei de Avocat pentru categoria Taxe si Fiscalitate in cadrul primei editii a galei Lady Lawyer organizata de Legal Magazin.

Gala Lady Lawyer, desfasurata vineri, 24 octombrie, a premiat doamnele care au reusit sa se impuna, de-a lungul timpului, in profesia de avocat. Stabilind o premiera la nivel national, gala a adus in acelasi loc cele mai marcante nume feminine ale avocaturii romanesti, care s-au evidentiat prin traiectoriile profesionale de succes inregistrate pana in prezent.

Anca Grigorescu, partener fondator al societatii bpv GRIGORESCU STEFANICA si coordonator al departamentului de drept fiscal a primit premiul de Excelenta in Dezvoltarea Profesiei de Avocat pentru categoria Taxe si Fiscalitate, ca recunoastere a succeselor obtinute in cei peste 15 de ani de activitate profesionala. In discursul sau, Anca Grigorescu a multumit organizatorilor, juriului si, in mod special, echipei cu care lucreaza impreuna zi de zi in cadrul bpv GRIGORESCU STEFANICA.