Asigurarile D&O – Intre mit si adevar

Asigurarile D&O – Intre mit si adevar

Catalin Grigorescu a fost invitat al dezbaterii referitoare la tema actuala a raspunderii manageriale, desfasurata sub denumirea Asigurarile D&O – Intre mit si adevar, care a avut loc joi, 20 aprilie 2017, la Hotel Sheraton, Bucuresti. Evenimentul a fost organizat de Media XPRIMM cu sprijinul Institutului de Studii Financiare.

Catalin Grigorescu a adus in discutie aspecte relevante, din perspectiva juridica si comerciala, legate de asigurarea de raspundere manageriala, cunoscuta sub denumirea de polita D&O (Directors & Officers Liability), concentrandu-se pe subiecte precum nivelul de acceptare si de utilizare a politei D&O in companii private si de stat din Romania.

Structurat sub forma unei dezbateri, evenimentul reprezinta o platforma de discutii libere asupra celor mai recente evolutii din acest domeniu. Printre aspectele abordate s-au numarat: tendintele in ceea ce priveste asigurarile D&O, gradul de obligativitate in incheierea politelor de acest tip, limitele de acoperire, riscuri si excluderi.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa pagina evenimentului aici.