Avocatii bpv Grigorescu Stefanica contribuie semnificativ la activitatea AmCham

Avocatii bpv Grigorescu Stefanica contribuie semnificativ la activitatea AmCham - 31 mai 2017

Avocatii bpv Grigorescu Stefanica aduc o contributie semnificativa activitatii de advocacy desfasurata in Romania de Camera de Comert Romano-Americana, AmCham.

Astfel, colegul nostru, Nicolae Ursu a fost recent numit Deputy Chair in cadrul comitetului Fonduri structurale, Achizitii publice si PPP datorita atat familiaritatii cu domeniul achizitiilor publice, dobandite de-a lungul carierei de avocat, cat si implicarii constante in activitatea AmCham. Din aceasta pozitie, Nicolae contribuie la coordonarea activitatii comitetului, lucrand alaturi de membrii acestuia in scopul promovarii consecvente a unei legislatii moderne in domeniul achizitiilor publice, asigurand alinierea la practicile si politicile Uniunii Europene si la trendurile globale.

Energia este un alt domeniu in care avocatii bpv Grigorescu Stefanica se implica activ in cadrul AmCham. Colegul nostru Marcel Mitnei a fost desemnat membru reprezentant al AmCham in cadrul Subcomitetului Sectorial Energie din Comitetul de Monitorizare a Programului Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020. Comitetul de Monitorizare pentru POIM 2014-2020 este o structura parteneriala cu rol decizional-strategic in procesul de implementare a POIM la nivelul Romaniei.

De asemenea, incepand cu aprilie 2017, Anca Grigorescu conduce comitetul Piata Muncii din cadrul AmCham, ocupand pozitia de Chair in cadrul acestuia.