bpv GRIGORESCU a urcat in top 6 al societatilor de avocati din Romania in functie de nivelul de expertiza conform celui mai recent clasament PLC Which Lawyer

bpv GRIGORESCU a urcat in top 6 al societatilor de avocati din Romania in functie de nivelul de expertiza conform celui mai recent clasament PLC Which Lawyer - 17 aprilie 2008

PLC Which Lawyer, unul din cele mai prestigioase ghiduri care monitorizeaza piata de consultanta juridica din Europa, Orientul Mijlociu, Asia, Pacific si America, a clasat societatea bpv GRIGORESCU in primele 6 societati de avocati din Romania, alaturi de alti 5 mari jucatori din piata. Conform monitorizarilor recent actualizate efectuate de catre publicatie, societatea a primit calificativul „highly recommended” in domeniul dreptului fiscal, si „recommended” pentru expertiza in dreptul concurentei, imobiliar, dreptului societar, fuziuni si achizitii, dreptul muncii si restructurare si insolvabilitate. Anterior, bpv GRIGORESCU era clasata in top 11 al societatilor de avocati din Romania.

Conform aceleiasi publicatii, trei dintre avocatii parteneri ai bpv GRIGORESCU au fost desemnati ca fiind specialisti de marca in domeniile lor de expertiza. Astfel, Catalin Grigorescu este cotat cu calificativul „highly recommended” pentru experienta sa in domeniul dreptului concurentei, fiind prima data cand un avocat din Romania primeste un asemenea calificativ in acest domeniu. Anca Grigorescu este conform ghidului „recommended” pentru expertiza sa in domeniul dreptului fiscal si al dreptului muncii, iar Alexandru Rusu este „recognised” pentru consultanta acordata in domeniul restructurarilor corporatiste si insolventa.

„Inca de la inceputurile societatii ne-am ghidat dupa principiul conform caruia pentru a fi un nume care conteaza in piata de avocatura trebuie sa mentinem nivelul de excelenta al serviciilor noastre. Aceasta noua pozitie pe care ne-am clasat este confirmarea faptului ca nu am abdicat de la acest principiu si ca ne imbunatatim continuu” a spus Catalin Grigorescu, avocat coordonator al bpv GRIGORESCU. „Clasificarea din PLC Which Lawyer? demonstreaza faptul ca in aprecierea expertizei profesionale, marimea societatii nu este un argument decisiv”, a adaugat Catalin Grigorescu.

PLC Which Lawyer? furnizeaza cercetari de piata despre societati de avocatura din principalele domenii ale dreptului comercial. Cercetarile sunt efectuate de catre echipa editoriala proprie si are la baza o metodologie care asigura acuratetea si obiectivitatea rezultatelor. In procesul de cercetare se iau in calcul aprecierile venite de la clientii respectivelor societati de avocati, dar si recomandarile de la alti avocati din domeniul respectiv, astfel incat clasamentele publicate ilustreaza atat calitatea serviciilor de consultanta juridica ale respectivelor societati (din perspectiva evaluarilor clientilor) cat si aprecierea de care se bucura avocatii in randul celorlalti practicieni.

Pentru a vizualiza topul firmelor de avocatura din Romania accesati link-urile de mai jos:

Societati Recomandate din Romania
Avocati Recomandati ai bpv GRIGORESCU