bpv Grigorescu consiliaza grupul GDM Electronics intr-o tranzactie de leasing imobiliar in Romania

bpv Grigorescu consiliaza grupul GDM Electronics intr-o tranzactie de leasing imobiliar in Romania - 2 august 2006

Societatea de avocati bpv Grigorescu din Bucuresti a oferit consultanta grupului industrial belgian GDM Electronics intr-o tranzactie complexa de leasing imobiliar incheiata cu Immorent Romania. Aceasta tranzactie ii permite grupului GDM Electronics sa infiinteze o noua linie de productie in apropriere de Curtea de Arges. Imobilul ce va fi construit va include spatii de birouri cu o suprafata de aproximativ 2.000 metri patrati si hale de productie cu o suprafata de aproximativ 13.000 metri patrati.

O echipa de avocati de la societatea bpv Grigorescu a oferit GDM Electronics consultanta cu privire la toate aspectele de drept imobiliar si leasingul imobiliar ale tranzactiei precum si in legatura cu intocmirea si negocierea contractelor.

Infiintata in 1997, cu linii de productie in Belgia, Slovacia, Romania si Orientul Indepartat, GDM Electronics este un jucator european important in productia de placi cu circuite imprimate. GDM se concentreaza pe solutii de sistem globale, incluzand prototipuri, pentru o gama larga de utilizari in domenii precum: telecomunicatii, tehnologie informatica, industrie militara, echipamente electronice de uz casnic, echipamente industriale, industrie medicala.

bpv Grigorescu ofera consultanta grupului GDM Electronics pentru investitiile sale in Romania cu privire la aspecte legate de drept societar, drept imobiliar si al constructiilor precum si drept comercial general.

Avocatii grupului GDM Electronics:

bpv Grigorescu – Anca Grigorescu, Partener (leasing imobiliar, drept imobiliar si al constructiilor, negocierea contractelor).