bpv GRIGORESCU consiliaza grupul Techem in preluarea Servito SRL

bpv GRIGORESCU consiliaza grupul Techem in preluarea Servito SRL - 8 decembrie 2006

Societatea de avocati bpv GRIGORESCU din Bucuresti a oferit consultanta grupului german Techem in preluarea prestatorului roman de servicii in domeniul contorizarii energiei termice Servito SRL, o tranzactie a carei valoare se ridica la 5 milioane de Euro. Prin aceasta preluare Techem a devenit lider pe piata de profil din Romania, inregistrand o crestere a cotei de piata de la 14 la 27%.

O echipa de avocati de la societatea bpv GRIGORESCU coordonata de Anca Parascan, avocat asociat, a oferit grupului Techem consultanta in toate etapele tranzactiei, incluzand raportul de evaluare in vederea preluarii, elaborarea si negocierea documentelor, inregistrarea tranzactiei la autoritatile competente si asistenta in materia dreptului concurentei.

Grupul Techem a fost infiintat in 1952 si a intrat pe piata romaneasca in anul 2002. Techem este cel mai mare furnizor de servicii de contorizare si facturare a energiei termice din Germania si unul dintre cei mai mari din Europa, fiind de asemenea prezent in 23 de tari la nivel mondial. Serviciile de contorizare si facturare oferite de Techem includ inregistrarea tuturor datelor tehnice si comerciale necesare, selectarea echipamentelor adecvate, instalarea si intretinerea, procesarea si stocarea datelor, citiri anuale, pregatirea facturilor.

bpv GRIGORESCU ofera consultanta juridica grupului Techem in activitatea sa in Romania, incluzand aspecte ale legislatiei de reglementare in domeniul contorizarii energiei termice, drept societar, dreptul concurentei si dreptul muncii.