bpv GRIGORESCU ii felicita pe studentii premiati la concursul international de procese simulate European Law Moot Court Competition – ELMC

bpv GRIGORESCU ii felicita pe studentii premiati la concursul international de procese simulate European Law Moot Court Competition – ELMC - 21 martie 2007

Societatea de avocati bpv GRIGORESCU a organizat in data de 20 martie 2007 un cocktail pentru a-i felicita pe studentii Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti premiati la prestigiosul concurs international de procese simulate in domeniul dreptului comunitar European Law Moot Court Competition – ELMC, organizat sub patronajul Curtii de Justitie a Comunitatilor Europene.

bpv GRIGORESCU se numara printre sponsorii studentilor români care au participat la finala regionala de la Maastricht (Olanda) a ELMC, unde au obtinut locul I la categoria Avocat General prin Georgiana Ianus, care a surclasat reprezentatul Universitatii Harvard, clasat pe locul II si locul al treilea la categoria echipe (dupa echipa Universitatii Harvard din SUA si echipa Universitatii din Stockholm, Suedia). Georgiana Ianus, colaboratoare a bpv GRIGORESCU pâna la plecarea sa in Germania unde are in prezent o bursa de studii, a participat in data de 16 martie 2007 la Luxembourg la etapa finala a concursului, obtinând premiul Cel Mai Bun Orator (Best Speaker), o distinctie speciala care nu se acorda la fiecare editie.

“Evenimentul se inscrie in strategia noastra de a sustine si atrage viitori avocati tineri si talentati, carora dorim sa le oferim posibilitatea de a beneficia de training la cel mai inalt nivel si cariere de succes in dreptul afacerilor”, a declarat dl. Catalin Grigorescu, avocat coordonator al bpv GRIGORESCU.

Abordarea strategica a bpv GRIGORESCU in sustinerea dezvoltarii profesionale a avocatilor cu care colaboreaza se bazeaza pe identificarea talentelor inca din facultate si oferirea unui mediu optim in care sa-si realizeze potentialul, in vederea unei evolutii profesionale de success, pâna la pozitia de avocat asociat. Dintre programele de cariera adresate studentilor cu rezultate foarte bune mentionam Meet-a-Partner®, prin care cei selectati au ocazia sa petreaca o jumatate de zi alaturi de unul dintre avocatii asociati si sa obtina prime impresii despre activitatea unui avocat dintr-o societate cu deschidere internationala – si programul anual de stagii de vara.