bpv GRIGORESCU se muta la o noua adresa de prestigiu

bpv GRIGORESCU se muta la o noua adresa de prestigiu - 25 ianuarie 2008

In mai putin de 2 ani de la infiintarea sa, ca urmare a cresterii afacerii, societatea de avocati bvp GRIGORESCU se muta intr-o cladire istorica din centrul Bucurestiului.

Incepand cu data de 4 februarie 2008, noua adresa a firmei bpv GRIGORESCU va fi in Strada Dionisie Lupu, nr, 33, in casa „Miclescu – Bossy”, o cladire istorica transformata in spatiu modern de birouri care si-a pastrat in acelasi timp arhitectura si decoratiunile originale.

„Aveam nevoie de un spatiu de birouri care sa corespunda atat din punct de vedere al imaginii si functionalitatii cat si din perspectiva cresterii pe care ne-am planificat-o pentru anii urmatori. Suntem foarte multumiti de rezultat – obtinut cu sprijinul Colliers – tinand cont de faptul ca noul sediu este o cladire speciala cu amenajari moderne, de ultima ora care creeaza un mediu de lucru excelent” a spus Catalin Grigorescu, avocat coordonator al bpv GRIGORESCU.

„Datorita faptului ca acest imobil este situat in vecinatatea a numeroase cladiri istorice si monumente de arhitectura, intentionam sa il pastram in circuitul artistic si sa sprijinim evenimentele de cultura urbana care vor avea loc pe Strada Arthur Verona” a mai adaugat Catalin Grigorescu.

Mutarea sediului este o necesitate pentru societatea de avocati bpv GRIGORESCU in conditiile cresterii importante inregistrate de aceasta. Societatea si-a inceput activitatea in 2006 cu o echipa de 8 avocati ajungand in acest moment la un numar de 18 avocati. In 2008 actuala echipa se va mari cu inca 10 avocati. Cladirea ofera spatiu pentru 40 de avocati si personal administrativ si da posibilitatea extinderii spatiului de birouri intr-o cladire alaturata, care face parte din a doua etapa de dezvoltare a proprietatii.

In acelasi timp, portofoliul de clienti a crescut in mod constant, acest lucru contribuind la cresterea prestigiului si a expertizei firmei. Cea mai mare crestere a fost inregistrata pe domeniul de Drept Societar si Fuziuni & Achizitii. In ultima jumatate a anului 2007, bpv GRIGORESCU a acordat consultanta juridica in trei dintre cele mai importante tranzactii ale anului 2007: vanzarea Best Distribution (parte din grupul RTC Holding) companiei grecesti CD Media, achizitia companiei romanesti Business Ideas Provider Grup de catre firma britanica IMSG si preluarea Pay Store de catre compania PayPoint plc. „Am construit o echipa puternica de avocati specializati in Drept Societar si Fuziuni & Achizitii. Acest domeniu de consultanta juridica a contribuit cu mai mult de 40% la cifra de afaceri, care in 2007 a fost peste 2.3 milioane de EURO. Ne asteptam ca in 2008, cifra de afaceri sa depaseasca 3 milioane de EURO” a spus Catalin Grigorescu.
In scurt timp de la infiintare, bpv GRIGORESCU a primit recunoasteri profesionale remarcabile de la prestigioasele directoare juridice internationale „Chambers and Partners”, The Legal 500″ si „PLC Which Lawyer?”.