bpv GRIGORESCU si Stefanica & Florea fuzioneaza si devin bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ

bpv GRIGORESCU si Stefanica & Florea fuzioneaza si devin bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ - 15 martie 2011

bpv GRIGORESCU si Stefanica & Florea anunta finalizarea fuziunii societatilor si, incepand de astazi, formeaza oficial bpv GRIGORESCU STEFANICA.

Procesul de fuziune a fost initiat in luna octombrie a anului trecut si finalizat astazi, 15 martie 2011. Noua societate de avocatura aduce laolalta expertiza complexa a bpv GRIGORESCU in drept societar, proiecte, domenii reglementate si litigii si practica exceptionala in litigii, achizitii publice, energie si utilitati detinuta de Stefanica & Florea. Fuziunea celor doua societati de avocatura formeaza o echipa ce impartaseste aceleasi valori si o viziune comuna si va avea sase parteneri.

“Aceasta fuziune ne intareste abilitatea de a asigura clientilor nostri servicii la cel mai inalt nivel si urmeaza intr-un mod firesc strategia noastra de dezvoltare. Rezultatul acestei tranzactii ne intareste puterea de evaluare si aduce un plus de experienta si eficienta in serviciile pe care le oferim clientilor,” a spus Catalin Grigorescu, avocatul coordonator al bpv GRIGORESCU STEFANICA. „Aptitudinile noastre de a oferi consultanta in domeniul energiei si al sectorului public, precum si activitatea in litigii, sunt imbogatite. In plus, aceasta fuziune ne aduce mai multa experienta intr-un spectru larg de domenii de practica si industrii.”

Daniel Stefanica, fondator al societatii Stefanica & Florea, se alatura noii societatii ce rezulta dupa aceasta fuziune, in calitate de partener. Impreuna cu Liz Minea, va coordona departamentul de litigii si arbitraj al bpv GRIGORESCU STEFANICA. Cu peste 15 ani de experienta, Daniel Stefanica se va axa in principal pe proiecte de litigii, energie si sector public. Experienta sa in dispute comerciale complexe, inclusiv proceduri de drept administrativ si public, si reprezentare in fata curtilor de arbitraj, precum si faptul ca este continuu implicat in proiecte din domeniul energiei, achizitiilor publice si parteneriatelor publice private sunt cele mai importante componente ale expertizei partenerului bpv GRIGORESCU STEFANICA.

In legatura cu tranzactia ce duce la formarea noii societati de avocatura, Daniel Stefanica a declarat: “In ultimii ani ne-am dorit sa ne specializam in domeniul litigiilor, avand la baza cele doua domenii care au fost o traditie pentru noi – energia si sectorul public. Odata cu cresterea complexitatii si amplorii proiectelor pe care le-am desfasurat, am primit solicitari de la clientii nostri de a oferi si consultanta specializata in drept societar, fuziuni si achizitii. Impreuna cu bpv GRIGORESCU, ne-am unit fortele intr-un proces de fuziune discret, in loc sa lucram impreuna numai pe anumite arii. Suntem convinsi ca aceasta alaturare este fireasca si ca echipa va oferi servicii ce se vor ridica la cele mai inalte asteptari. Aceasta fuziune ne ofera si beneficiul experientei internationale a societatilor ce formeaza alianta bpv LEGAL.”