bpv Grigorescu Stefanica a asistat Primaria Municipiului Bucuresti in emisiunea de obligatiuni municipale in valoare de 555 milioane lei

bpv Grigorescu Stefanica a asistat Primaria Municipiului Bucuresti in emisiunea de obligatiuni municipale in valoare de 555 milioane lei - 3 mai 2018

bpv Grigorescu Stefanica a acordat asistenta juridica Primariei Municipiului Bucuresti (”PMB”) in faza intocmirii Prospectului de admitere la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti S.A. a unui numar de 55.500 obligatiuni municipale, in valoarea de 555 milioane Lei cu o rata anuala fixa a dobanzii de 5,6% (5,53% dupa considerarea primelor de emisiune incasate) si o scadenta de 10 ani.

De asemenea, bpv Grigorescu Stefanica a acordat suport juridic PMB in legatura cu intocmirea si emiterea documentatiei de aprobare necesara cu privire la Prospect si la admiterea la tranzactionare a obligatiunilor.

Totodata, echipa de avocati a asistat PMB in cadrul sedintei Comisiei de Admitere la Tranzactionare avand pe ordinea de zi analiza documentatiei in vedere admiterii la tranzactionare pe piata reglementata la vedere, administrata de Bursa de Valori Bucuresti S.A., in cadrul sectorului Titluri de Credit, Categoria obligatiuni municipale, a obligatiunilor emise de Municipiul Bucuresti.

Echipa bpv Grigorescu Stefanica implicata in acest proiect a fost coordonata de Daniel Stefanica (Partener) si Cristina de Jonge (Managing Associate).

A fost o experienta importanta pentru noi, suntem extrem de onorati ca am fost parte din aceasta operatiune complexa si am avut ocazia sa valorificam in beneficiul comunitatii experienta acumulata in acest domeniu in cei aproape 15 ani care s-au scurs de la prima emisiune de obligatiuni la care am participat ca avocati”, a afirmat Daniel Stefanica, Partener, bpv Grigorescu Stefanica.