bpv GRIGORESCU STEFANICA a consiliat HORNBACH cu privire la achizitia terenului destinat noului magazin pe care il va deschide la Timisoara

bpv GRIGORESCU STEFANICA a consiliat HORNBACH cu privire la achizitia terenului destinat noului magazin pe care il va deschide la Timisoara - 6 septembrie 2011

bpv GRIGORESCU STEFANICA a consiliat HORNBACH cu privire la achizitia terenului destinat primului sau magazin din zona vestica a tarii. Proprietatea este situata pe Calea Aradului, in zona comerciala din care fac parte magazinele Real si Selgros.

Finalizarea constructiei este programata pentru prima jumatate a anului viitor. Noul magazin HORNBACH va avea o suprafata de 20000 m2 si va fi unul dintre cele mai ample proiecte ale companiei in România.

Echipa bpv GRIGORESCU STEFANICA a fost condusa de Anca Parascan, coordonatoarea departamentului de drept imobiliar si i-a avut in componenta pe avocatii Nicolae Ursu (drept imobiliar) si Alina Melcescu (drept societar).
“Avocatii de la bpv GRIGORESCU STEFANICA si-au dovedit inca o data capacitatea de a oferi suport ex-celent in tranzactii complexe”, a spus Christian Reiber, Head of Real Estate Development CEE, HORNBACH.

***

Cu o suprafata medie de peste 11000 m2 pe magazin, HORNBACH este lider al segmentului de magazine de materiale de constructii si gradinarit din Europa. Compania ofera o gama larga de produse la preturi reduse in cele 130 de magazine situate in noua tari europene. În România, HORNBACH este prezent cu trei magazine in Bucuresti si unul in Brasov.