bpv GRIGORESCU STEFANICA a consiliat TATA Technologies in achizitia CAMBRIC Corporation

bpv GRIGORESCU STEFANICA a consiliat TATA Technologies in achizitia CAMBRIC Corporation - 4 iunie 2013

Echipa bpv GRIGORESCU STEFANICA (bpvGS) a asigurat consultanta juridica pentru aspectele de drept romanesc privind achizitia societatii CAMBRIC Corporation de catre TATA Technologies. Asistenta juridica a inclus analize de tip due diligence cu privire la cele trei centre de dezvoltare CAMBRIC din Romania si consultanta cu privire la diferite aspecte ale tranzactiei. Proiectul a fost parte a unei tranzactii internationale care a implicat mai multe jurisdictii, inclusiv Statele Unite, Germania, Cehia si Singapore.

bpvGS a fost angajata de catre firma de avocatura Jones Day (www.jonesday.com) care a actionat in calitate de consilier international pentru TATA Technologies. CAMBRIC Corporation a fost asistata de firma americana Holland Hart. Echipa bpvGS, coordonata de Anca Albulescu (Avocat Partener) le-a inclus pe avocatele Cristina Mihai (Avocat senior coordonator) si Cristina Randjak (Avocat senior coordonator). Aspecte de drept ceh ale tranzactiei au fost acoperite de bpv BRAUN PARTNERS (www.bpv-bp.com), societatea de avocati cu sedii in Cehia si Slovacia, membra  a aliantei bpv LEGAL.

Tranzactia finalizata la 1 mai 2013 s-a soldat cu dobandirea de catre TATA Technologies a CAMBRIC Corporation, o companie globala de servicii de inginerie cu sediul central in SUA care are o prezenta semnificativa in Europa de Est, cu trei centre de dezvoltare in Romania (Brasov, Craiova si Iasi). Printre clientii sai se numara lideri mondiali din sectorul utilajelor grele, agricultura si industria auto.

Cu peste 6.000 de ingineri, reprezentand 17 nationalitati, TATA Technologies este parte a TATA Group – cel mai mare si diversificat conglomerat de afaceri din India, concentrandu-se pe industria  producatoare – acoperind fiecare aspect al lantului de productie de la proiectare, productie si pana la servicii post-vanzare. TATA Technologies deserveste clienti in 25 de tari din sase centre globale de livrare din Detroit (SUA), Coventry (Marea Britanie), Pune si Bangalore (India), Stuttgart (Germania), si Bangkok (Thailanda).

Acest parteneriat va consolida prezenta globala a TATA Technologies si ii va oferi companiei capacitatea de a furniza servicii de inginerie unei palete diversificate de clienti existenti si noi, mai ales in Europa, oferind de asemenea acces pentru CAMBRIC Corporation la regiunea Asia-Pacific.