bpv Grigorescu Stefanica a consiliat Zitec in tranzactia cu Dante International

bpv Grigorescu Stefanica a consiliat Zitec in tranzactia cu Dante International - 17 februarie 2017

bpv Grigorescu Stefanica a asistat Zitec, unul dintre cei mai dinamici jucatori de pe piata serviciilor software la comanda din Romania, in tranzactia prin care Dante International, compania care opereaza site-ul de comert electronic eMAG, a dobandit o participatie minoritara semnificativa in Zitec.

In urma tranzactiei, Zitec va beneficia de o infuzie de capital destinat finantarii planului ambitios de expansiune pe care compania il pune in aplicare in mod consecvent inca de la aparitia sa pe piata romaneasca.

Asistenta juridica pentru Zitec si asociatii sai a fost asigurata de avocatii Catalin Grigorescu, Managing Partner si Ciprian Frandes, Associate pe intreaga durata a tranzactiei, prin suportul juridic oferit atat in etapa de structurare a tranzactiei, cat si in revizuirea si negocierea documentelor tranzactiei (memorandum of undestanding, shareholders and investment agreement si documente conexe).

Ne bucuram ca avem ocazia sa lucram cu unele dintre cele mai valoroase si dinamice companii din sectorul IT, cum este Zitec, si sa ii sprijinim in eforturile de dezvoltare pe o piata extrem de competitiva. Spiritul antreprenorial si disciplina echipei in urmarirea obiectivelor sunt o sursa de inspiratie pentru noi.”, a afirmat Catalin Grigorescu.

bpv Grigorescu Stefanica are o echipa foarte experimentata si agila, care a inteles usor oportunitatile si provocarile pe care le-am intampinat odata cu acest nou pas din evolutia Zitec. Am stiut de la inceput ca avem alaturi de noi partenerii de care avem nevoie, cu intelegerea si abordarea necesare pentru a ne ajuta sa ajungem acolo unde ne dorim.“, a adaugat Alexandru Lapusan, CEO & fondator Zitec.

bpv Grigorescu Stefanica are in portofoliul sau unele dintre cele mai sonore nume din industria de IT din plan international. In ultimii doi ani, avocatii bpv Grigorescu Stefanica din echipa TMT au oferit consultanta juridica pentru companii precum Google, Atos, Amazon, Facebook, Hootsuite, Acton, Riverbed Technology.