bpv GRIGORESCU STEFANICA alaturi de Festivalul de Film Evreiesc pentru al treilea an consecutiv

bpv GRIGORESCU STEFANICA alaturi de Festivalul de Film Evreiesc pentru al treilea an consecutiv

Societatea noastra sustine, pentru al treilea an la rand, desfasurarea Festivalului de Film Evreiesc Bucuresti, care promoveaza cunoasterea si apropierea prin arta.

Festivalul a debutat ieri, 21 octombrie, prin Gala de Deschidere care a avut loc la Muzeul Taranului Roman. In cadrul acestuia, in cele cinci zile in care se va desfasura, vor rula 36 de filme care vor putea fi urmarite la Muzeul Taranului Roman si la cinematograful Elvira Popescu al Institutului Cultural Francez.

„Asa cum s-a dovedit inca de la prima editie a festivalului in Romania, avem alaturi de noi o echipa foarte bine pregatita de avocati, care ne-a ajutat sa asiguram cadrul juridic necesar bunei desfasurari a festivalului. Nu doar ca bpv GRIGORESCU STEFANICA a contribuit la piatra de temelie a acestei manifestari culturale, dar a sustinut in fiecare an un festival, care speram noi, va deveni un reper pe scena culturala romaneasca”, a declarat, cu ocazia deschiderii festivalului, Ovidiu Morar, Presedintele Fundatiei Culturale Art Promo, organizator al evenimentului.

Prin implicarea in organizarea Festivalului de Film Evreiesc, echipa de tehnologie, media si telecomunicatii (TMT) a bpv GRIGORESCU STEFANICA isi arata angajamentul fata de sectorul in care activeaza. Avocatii au oferit sfaturi juridice organizatorilor festivalului cu privire la contractele de finantare si de parteneriat incheiate cu aceasta ocazie.