bpv GRIGORESCU STEFANICA, alaturi de RTZ & Partners in vanzarea activelor Moldomin SA

bpv GRIGORESCU STEFANICA, alaturi de RTZ & Partners in vanzarea activelor Moldomin SA - 26 septembrie 2011

bpv GRIGORESCU STEFANICA a asistat lichidatorul judiciar RTZ & Partners pe parcursul desfasurarii procedurii de desemnare a ofertei castigatoare prin care vor fi valorificate activele Moldomin SA.

Compania miniera se afla in procedura de insolventa incepand cu data de 4 noiembrie 2010 si are drept creditor majoritar Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Desemnarea ofertei castigatoare are loc la noua luni de la inceperea procedurii de valorificare a activelor Moldomin SA.

În acesta perioada, echipa de avocati bpv GRIGORESCU STEFANICA a asistat lichidatorul judiciar in redactarea documentelor aferente procedurii de valorificare a activelor, precum si in clarificarea si negocierea ofertelor participantilor la procedura. Pe fondul importantei activelor in curs de valorificare si a investitiilor previzionate care au condus si la dispute litigioase, societatea de avocatura a asigurat reprezentarea intereselor Moldomin SA si a creditorilor acesteia si in fata instantelor judecatoresti.

bpv GRIGORESCU STEFANICA va asista RTZ & Partners in continuare pentru negocierea si semnarea contractului cu castigatorul, precum si in vederea finalizarii procedurii de valorificare a activelor Moldomin.

Echipa de avocati este condusa de Daniel Stefanica, avocat partener si unul dintre coordonatorii departamentului de Litigii si Arbitraje al societatii.

***
Moldomin SA este o companie miniera din Romania, infiintata in anul 1965. Obiectul principal de activitate al Moldomin SA il reprezinta extractia si prepararea minereurilor cuprifere din cariera si subteran si valorificarea concentratului cupros.

RTZ & Partners este o societate profesionala de lichidari si reorganizari judiciare, avand sediul in Cluj-Napoca. Cu o echipa tanara si dinamica si cu un portofoliu consistent de societati administrate, este o prezenta importanta pe piata insolventei din Transilvania.