bpv GRIGORESCU STEFANICA este partener al conferintei Piata de energie in lumina noii legislatii. Schimbari majore in 2015

bpv GRIGORESCU STEFANICA este partener al conferintei Piata de energie in lumina noii legislatii. Schimbari majore in 2015

Conferinta Piata de energie in lumina noii legislatii. Schimbari majore in 2015 din 4 decembrie 2014 pune in discutie aspectele esentiale ale pietei de energie, petrol si gaze naturale, incluzand atat o analiza din perspectiva legislativa, cat si o abordare practica a domeniului. Conferinta este organizata de portalurile de specialitate BizLawyer si BizEnergy sub egida Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei – ANRE si va avea loc la Hotelul Marriott din Bucuresti.

Nicolae Ursu, avocat senior coordonator in cadrul bpv GRIGORESCU STEFANICA va sustine o prezentare in care va aborda aspecte legislative pe teme de eficienta energetica in cadrul sesiunii plenare a conferintei, care se va desfasura in intervalul 10:00 – 12:00. Nicolae Ursu are peste opt ani de experienta in acordarea de consultanta clientilor locali si internationali cu privire la tranzactii complexe in domeniul energiei si in domeniul imobiliar. Activitatea sa recenta se axeaza pe toate tipurile de proiecte de dezvoltare comerciala si industriala, precum si de energie, inclusiv cogenerarea si energia regenerabila, industria miniera, precum si alte proiecte importante cu impact asupra mediului.

Pentru mai multe informatii despre agenda conferintei si invitati, accesati pagina oficiala a evenimentului: click aici.