bpv Grigorescu Stefanica pe primul loc in clasamentul Legal 500 pentru expertiza in sectorul TMT

bpv Grigorescu Stefanica pe primul loc in clasamentul Legal 500 pentru expertiza in sectorul TMT - 19 aprilie 2017

Legal 500, publicatia internationala renumita pentru clasamentele firmelor de avocatura din intreaga lume pe care le realizeaza anual, situeaza bpv Grigorescu Stefanica pe primul palier pentru expertiza din domeniul TMT (tehnologie, media, telecomunicatii) in cel mai recent ghid publicat in 2017. Clasamentul poate fi accesat aici.

Cu o traditie de peste 28 de ani in acest domeniu, Legal 500 analizeaza nivelul de performanta al societatilor de avocati din peste 100 de jurisdictii din intreaga lume, intr-un complex proces de cercetare care include mai multe etape de analiza, bazandu-se atat pe feedback-ul primit din partea clientilor si pe raportarile transmise de firmele de avocatura, cat si pe interviurile realizate cu cei mai buni specialisti din domeniul juridic.

Echipa bpv Grigorescu Stefanica a consiliat in ultimii ani unele dintre cele mai renumite companii din sectorul IT si tehnologie la nivel global, oferind servicii juridice pentru tranzactii sofisticate si proiecte inovatoare in acest domeniu aflat in continua transformare.

Legal 500 claseaza bpv Grigorescu Stefanica printre cele mai performante firme de avocatura nu doar in sectorul TMT, ci intr-o serie de arii de practica, plasand echipa: pe locul 2 pentru expertiza din domeniile Drept fiscal, Dreptul muncii, Restructurare si insolventa, in palierul 3 pentru ariile de practica Drept societar/ Fuziuni si Achizitii, Energie si resurse naturale, PPP si Achizitii publice, Proprietate Intelectuala si pe locul 4 pentru Litigii si Drept imobiliar.