bpv Grigorescu Stefanica se intalneste cu studentii la JobFest

bpv Grigorescu Stefanica se intalneste cu studentii la JobFest

Pastrand traditia inceputa cu multi ani in urma, ne-am intalnit si anul acesta cu studentii Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti cu ocazia evenimentului JobFest, care a avut loc in perioada 28-30 martie 2017.

Din partea bpv Grigorescu Stefanica s-au prezentat in fata studentilor Catalin Grigorescu, Serban Dumitrescu, Oana Cotoara si Denisa Postea, care au povestit ce inseamna sa faci parte din echipa noastra si au raspuns, fara ocolisuri, intrebarilor pe care le-au primit de la studentii prezenti.

Cu aceasta ocazie, dam start unei noi editii de recrutare de primavara, prin care ii invitam sa ia legatura cu noi, pe toti cei care isi doresc un stagiu de pregatire practica sau care doresc sa devina avocati stagiari. Ca intotdeauna, suntem in cautare de studenti si absolventi performanti din punct de vedere academic, cu aptitudini de gandire laterala si cu dorinta ferma de a se implica in sprijinirea clientilor nostri pentru dezvoltarea business-urilor de succes pe termen lung. Daca va regasiti in aceasta descriere, asteptam sa ne scrieti la adresa careers@bpv-grigorescu.com.