bpvGS castiga definitiv la TAS in favoarea fotbalistului Lucian Sanmartean

bpvGS castiga definitiv la TAS in favoarea fotbalistului Lucian Sanmartean - 30 septembrie 2013

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis in favoarea  fotbalistului Lucian Sanmartean în procesul intentat de impresarul Horatiu Horoba, pentru plata sumei de 200.000 EUR. Litigiul a fost castigat definitiv in fata TAS de avocatii bpv GRIGORESCU STEFANICA, în favoarea lui Sanmartean.

Procesul a inceput in 2012, cand agentul de jucatori Horoba s-a adresat Federatiei Romane de Fotbal (FRF) pentru a obtine 200.000 EUR de la Lucian Sanmartean, sustinand caaceasta este suma pe care i-o datoreaza fotbalistul pentru negocierea contractelor incheiate de Sanmartean in 2010 si 2012 cu FC Vaslui. In urma analizei dosarului, Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor din cadrul FRF a respins cererea lui Horoba, in baza probelor aduse care demonstrau ca Sanmartean si-a negociat singur cele doua contracte.

Dosarul a fost apoi trimis catre Comisia de Recurs din cadrul FRF, in urma contestarii deciziei de catre impresarul Horoba si, ulterior, a ajuns la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. In acord cu decizia initiala luata de FRF, TAS a respins definitiv cererea formulata de agentul de jucatori, hotarand ca acesta nu este indreptatit sa primeasca suma solicitata.

Avocatii care l-au asistat pe Lucian Sanmartean au fost Daniel Stefanică, avocat partener si Flavius Florea, avocat colaborator.