Catalin Grigorescu este mentor la Academia Mintilor Creative

Catalin Grigorescu este mentor la Academia Mintilor Creative

Catalin Grigorescu sustine un training in care abordeaza aspectele critice ale legislatiei pentru antreprenori, miercuri, 26 aprilie, incepand cu ora 10:30, in cadrul celei de-a treia zile a Academiei Mintilor Creative.

Bazandu-se pe propria experienta acumulata in calitate de avocat, dar si de antreprenor, Catalin se va concentra in prezentarea sa pe importanta abilitatii fiecarui antreprenor de a diferentia intre aspectele juridice care sunt critice pentru business-ul sau si cele pe care este bine sa le aiba in vedere, adica intre ceea ce este must-have si ceea ce este nice-to-have. Dobandirea acestei abilitati este relevanta atat pentru start-up-uri, care se afla la inceputul drumului, cat si pentru business-urile care au castigat deja experienta de piata. In cadrul training-ului, Catalin va dezvalui recomandarile sale referitoare la dieta juridica potrivita, customizabila in functie de caracteristicile specifice ale fiecarui business.

Academia Mintilor Creative este o scoala de antreprenoriat dezvoltata de UniCredit Bank. Aflata la prima editie, Academia functioneaza ca un accelerator de business, desfasurandu-se pe parcursul a 5 zile (24-28 aprilie), in care sunt organizate cursuri intensive pentru antreprenorii aflati la inceput de drum sau care doresc sa isi dezvolte business-ul. Pentru programul evenimentului si alte informatii, accesati pagina oficiala aici.