Cristina de Jonge si Iulia Dragomir invitate ca mentori la Scoala Internationala de Vara NILS, 9-13 iulie 2018

Cristina de Jonge si Iulia Dragomir invitate ca mentori la Scoala Internationala de Vara NILS, 9-13 iulie 2018

Cristina de Jonge si Iulia Dragomir vor sustine doua sesiuni de instruire in care vor aborda aspecte esentiale si provocari practice in domeniul dreptului concurentei, luni, 9 iulie 2018, incepand cu ora 10:30, in cadrul celei de-a treia editii a Scolii Internationale de Vara NILS.

Cristina si Iulia vor realiza o introducere in lumea Concurentei pentru studenti, prezentand doua dintre cele mai controversate subiecte in domeniul concurentei: carteluri si inspectii inopinate, politica de clementa. In prezentarea sa „Carteluri, acorduri de tip cartel, inspectii inopinate/ descoperirea cartelurilor”, Cristina va urmari sa asigure familiarizarea participantilor cu notiunile cheie ale domeniului concurentei si va impartasi experienta sa privind abordarea cazurilor de cartel si a inspectiilor inopinate. Iulia va discuta in continuare, in prezentarea sa privind „Cererile de clementa”, aspecte controversate privind denuntarea cartelurilor, impactul denuntarii asupra membrilor cartelului si victimelor cartelului, precum si privind eficacitatea si echitatea politicilor de clementa.

NILS (The Network for International Law Students) este o organizatie internationala non-profit, care urmareste sa contribuie la educatia in plan juridic a studentilor la drept si sa creasca oportunitatile acestora de a dobandi cunostinte despre sisteme de drept din intreaga lume. Cea de-a treia editie a Scolii Internationale de Vara NILS se va desfasura pe parcursul a 5 zile (9-13 iulie, 2018) in Bucuresti, si va oferi cursuri, seminarii si ateliere personalizate in domeniul dreptului concurentei.

Pentru programul evenimentului si alte informatii, accesati pagina oficiala: aici.