Flavius Florea devine primul avocat din topul firmelor de avocati independente din Romania care obtine acreditarea CIPP/E

Flavius Florea devine primul avocat din topul firmelor de avocati independente din Romania care obtine acreditarea CIPP/E - 4 octombrie 2017

Flavius Florea, avocat senior in cadrul echipei bpv Grigorescu Stefanica, este primul avocat din topul firmelor de avocati independente din Romania si singurul din top 3  firme de avocati cu expertiza in sectorul TMT (tech, media, telecom) care a obtinut acreditarea internationala CIPP/E (Certified Information Privacy Professional/ Europe).

Acreditarea CIPP/E acordata de IAPP, cea mai mare comunitate globala de protectia informatiei, reprezinta acreditarea cu cea mai larga recunoastere la nivel international a specialistilor in domeniul datelor personale.

In contextul accelerarii demersurilor de calibrare a procedurilor de conformitate cu Noul Regulament privind protectia datelor, care va intra in vigoare in mai 2018, acreditarea obtinuta de Flavius Florea atesta calitatea inalta si expertiza serviciilor oferite de echipa bpv Grigorescu Stefanica, precum si angajamentul pentru dezvoltarea continua si perfectionarea permanenta a serviciilor puse la dispozitia clientilor nostri.

Echipa noastra a sustinut eforturile de pregatire pentru intelegerea si abordarea corespunzatoare a noului regulament inca de la inceputul anului prin organizarea a numeroase conferinte si participarea la seminarii care analizeaza si explica in detaliu exigentele noului regulament.

In continuare acestor eforturi, Catalin Grigorescu, Managing Partner bpv Grigorescu Stefanica, a sustinut, de asemenea, o prezentare in data de 5 septembrie in cadrul intalnirii membrilor Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane in care a demontat cele mai populare 10 mituri legate de noul regulament. Pentru mai multe detalii, apasati aici.