Impactul noii directive europene si implementarea noii legi a achizitiilor publice in Romania

Impactul noii directive europene si implementarea noii legi a achizitiilor publice in Romania

Anca Albulescu, partener si coordonator al departamentului de Drept imobiliar si Constructii participa din partea bpv Grigorescu Stefanica la conferinta Impactul noii directive europene si implementarea noii legi a achizitiilor publice in Romania din data de 26 noiembrie 2015. Conferinta este organizata de Camera de Comert Romano-Germana in parteneriat cu Ambasada Germaniei la Bucuresti si fundatia Konrad Adenauer.

Anca Albulescu face parte din panelul care incepe la ora 14:00 si care gazduieste o dezbatere cu tema Modernizarea si consolidarea achizitiilor publice in Romania: in ce stadiu ne aflam?

Noul pachet de legi privind achizitiile publice care urmeaza sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2016 a starnit discutii aprinse in contextul in care are menirea de a aduce o reforma completa a domeniului achizitiilor publice din Romania. Decidenti politici, reprezentanti ai mediului privat si ai presei analizeaza in detaliu pachetul de legi si potentialele consecinte ale implementarii acestuia, in cadrul acestui eveniment. Pentru mai multe informatii despre agenda evenimentului, va rugam sa accesati pagina oficiala a acestuia: click aici.