Lawyers after work – Technology & Privacy

Lawyers after work – Technology & Privacy

Pentru cei pasionati, pe langa drept, de zona informatica, a avut loc pe data de 13 martie evenimentul ELSA – L@W Technology&Privacy!

ELSA Bucuresti, prin departamentul Activitati Academice, impreuna cu avocatii bpv Grigorescu Stefanica, clasata de ghidul juridic international LEGAL 500 ca firma TIER 1 pentru activitati de tranzactionare, consultanta si litigii in domeniile Tehnologie, Media si Telecomunicatii, au organizat o intalnire informala in cadrul careia s-au discutat aspecte legate de Dreptul informatic și Prelucrarea datelor cu caracter personal, un subiect din ce in ce mai provocator.

Lawyers after work a adus la aceeasi masa studenti si unii dintre cei mai bine pregatiti specialisti din domeniul Technology&Privacy pentru a discuta cat mai deschis pe marginea acestui subiect.

In acest context, avocatii bpv Grigorescu Stefanica au abordat provocarile aduse de noul Regulament General privind Protectia Datelor care se va aplica din mai 2018 si care va transforma complet modul in care business-urile prelucreaza date personale.