Membrii aliantei bpv LEGAL au organizat in Bucuresti trainingul anual pe drept european si au sarbatorit un an de existenta

Membrii aliantei bpv LEGAL au organizat in Bucuresti trainingul anual pe drept european si au sarbatorit un an de existenta - 27 iunie 2007

Peste 50 de avocati precum si personal administrativ din societatile de avocati care formeaza alianta bpv LEGAL alliance s-au intrunit vinerea trecuta la Bucuresti pentru a sarbatori prima aniversare a aliantei.

Programul a inceput vineri cu trainingul anual pe drept european, la care au participat peste 30 de avocati din intreaga regiune a Europei Centrale si de Est, precum si oficiali importanti din institutii publice din Romania. Trainingul pe teme de drept european este o actiune regulata organizata de bpv LEGAL in birourile firmelor membre ale aliantei sub coordonarea avocatilor de la biroul din Bruxelles. Trainingul are ca tema principala analizarea ultimelor evolutii in dreptul european al concurentei, ajutor de stat si achizitii publice, precum si a modului de aplicarea a dreptului european si national in jurisdictiile in care este reprezentata alianta.

Seara de vineri si intreaga zi de sambata au fost rezervate unor activitati de team building si sarbatorire a aniversarii unui an de la infiintarea aliantei bpv LEGAL, care au inclus, printre altele, competitia de karturi „bpv LEGAL Bucharest Grand Prix” precum si un cocktail.

„Primul an al aliantei bpv LEGAL a fost un real succes, toate societatile de avocati membre ale aliantei inregistrand cresteri semnificative in jurisdictiile proprii. Elementul cel mai incurajator pentru noi a fost reactia pozitiva a clientilor fata de noul concept regional propus de noi, in masura in care suntem extrem de multumiti sa remarcam o crestere a numarului de tranzactii multi-jurisdictionale in care au fost implicate simultan mai multe societati membre ale aliantei. Acest lucru demonstreaza ca alianta noastra functioneaza in practica”, a spus Catalin Grigorescu, avocatul coordonator al bpv GRIGORESCU, care a gazduit evenimentul. „Pentru viitor ne dorim o intarire a relatiilor dintre societatile membre ale aliantei si o extindere graduala catre noi jurisdictii precum Bulgaria si Polonia.”