Prelucrarea datelor personale in procesul de recrutare analizata de Cristina Randjak la HR Business Strategist

Prelucrarea datelor personale in procesul de recrutare analizata de Cristina Randjak la HR Business Strategist

In cadrul conferintei HR Business Strategist, Cristina Randjak abordeaza unul dintre cele mai fierbinti subiecte din domeniul resurselor umane in contextul recrutarii in era digitala: prelucrarea datelor cu caracter personal. Concentrandu-se, in mod deosebit, pe Restrictiile de prelucrare a datelor personale in procesul de recrutare, Cristina va explica ce implicatii au aceste restrictii pentru angajatori, in cadrul primei sesiuni din 11 martie 2015, incepand cu ora 09:30.

Era digitala aduce in prim-plan prelucrarea datelor personale si o transforma intr-unul dintre subiectele efervescente aflate in zona de interes a profesionistilor de resurse umane, care se confrunta cu reguli stricte din partea autoritatilor de reglementare. Ca regula generala, pentru orice prelucrare a datelor datelor personale trebuie obtinut acordul persoanei vizate si orice astfel de prelucrare trebuie notificata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP). Exista, insa, si exceptii. Toate aceste exceptii vor fi prezentate si discutate de Cristina Randjak in cadrul conferintei, astfel incat angajatorii sa aiba o perspectiva clara asupra posibilitatilor pe care le au la dispozitie in ceea ce priveste utilizarea acestor informatii sensibile.

Evenimentul este dedicat profesionistilor din domeniul resurselor umane si va aduce in discutie provocarile pe care acestia le intampina in activitatea lor, dar si modalitatea in care se pot gasi strategii care sa asigure productivitatea, cooperarea, profesionalismul si profitabilitatea in cadrul organizatiilor in care activeaza. Pentru mai multe informatii despre subiectele abordate in cadrul conferintei, puteti accesa pagina oficiala a evenimentului: click aici.