Protocol de colaborare Asociatia Green Revolution – bpv GRIGORESCU

Protocol de colaborare Asociatia Green Revolution – bpv GRIGORESCU - 22 aprilie 2010

Asociatia Green Revolution a semnat astazi un protocol de colaborare cu bpv GRIGORESCU, societatea de avocatura care va asigura suportul juridic pentru actiunile Asociatiei.
bpv GRIGORESCU va sprijini Asociatia Green Revolution in desfasurarea activitatilor sale curente, dar si in realizarea proiectelor viitoare.

“Suntem foarte mandri ca am reusit sa realizam aceasta colaborare. Consideram ca acest parteneriat este unul strategic pentru Asociatia Green Revolution si reprezinta pentru noi un sprijin important din punct de vedere juridic. Am descoperit in societatea de avocatura bpv GRIGORESCU un partener extrem de dinamic, cu care am comunicat foarte bine pana acum. Am descoperit ca aveam idei si idealuri comune. Suntem mandri ca de azi suntem oficial parteneri”, a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

“Partneriatul cu Green Revolution ne ofera sansa de a contribui cu expertiza noastra in dreptul mediului, dobandita in multi ani de practica profesionala, la programele si initiativele legislative ale asociatiei. În acelasi timp, vom beneficia de o platforma prin care vom incerca sa constientizam publicul cu privire la drepturile sale in materie de mediu, la evolutia cadrului legislativ si la consecintele juridice ale nerespectarii legislatiei de mediu”, a declarat Catalin Grigorescu, avocat coordonator al bpv GRIGORESCU.

Asociatia Green Revolution s-a infiintat in anul 2009, promovand ecologia urbana si punand in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. Asociatia Green Revolution a realizat, alaturi de Primaria Capitalei, programul “Capitala Creste Verde” si a initiat doua proiecte de lege, Legea picnicului si Legea colectarii selective in institutiile publice. De asemenea, Asociatia Green Revolution a organizat mai multe seminarii si conferinte, putand fi amintite “Romania in drum spre Copenhaga” sau “Romania si schimbarile climatice”, realizate cu parteneriatul Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. Nu in ultimul rand, Asociatia Green Revolution a demarat primul proiect de bike-sharing din Romania, “La Pedale”.