RGPD – Cum poti evita o amenda de pana la EUR 20 milioane

RGPD – Cum poti evita o amenda de pana la EUR 20 milioane

In data de 29 martie 2017, echipa bpv Grigorescu Stefanica a organizat un Breakfast Briefing pe tema noului Regulament de Protectie a Datelor Personale (RGPD).

Evenimentul a inregistrat un nivel ridicat de interes din partea reprezentantilor din middle si top management ai companiilor, aducand impreuna peste 50 de participanti dintr-o varietate larga de sectoare, cei mai multi dintre acestia activand in domeniile IT, e-commerce, bancar, servicii medicale si energie.

Dezbaterea interactiva, care a abordat aspecte critice ale noului regulament, a fost condusa de colegii nostri Catalin Grigorescu, Cristina Randjak, Flavius Florea si Ruxandra Pirlan. Invitatul special, Tomasz Grzegory, Head of Legal – Eastern Europe Google, s-a alaturat evenimentului prin video-conferinta si a oferit participantilor insight-uri valoroase cu privire la dreptul de a fi uitat, analizat din perspectiva noului regulament de protectie a datelor personale.

Daca doriti sa fiti la curent cu evenimentele pe care le organizam, va invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru aici.