Ruxandra Pirlan noul avocat al firmei noastre care a obtinut certificarea CIPP/E emisa de IAPP

Ruxandra Pirlan noul avocat al firmei noastre care a obtinut certificarea CIPP/E emisa de IAPP - 30 iulie 2018

Colega nostra Ruxandra Pirlan (avocat colaborator) este noua membra a echipei TMT (tech, media, telecom) care a obtinut acreditarea internationala CIPP/E (Certified Information Privacy Professional/ Europe).

Acreditarea CIPP/E acordata de IAPP, cea mai mare comunitate globala de protectia informatiei, reprezinta acreditarea cu cea mai larga recunoastere la nivel international a specialistilor in domeniul datelor personale. CIPP / E cuprinde legi paneuropene si nationale privind protectia datelor, modelul european de aplicare a vietii private, terminologia-cheie privind confidentialitatea si conceptele practice privind protectia datelor cu caracter personal si fluxurile de date transfrontaliere.

Intreaga echipa TMT din cadrul companiei noastre a fost instruita pentru a avea perspectiva si intelegerea pentru a asigura succesul in ceea ce priveste respectarea si protectia datelor in Europa. Expertii in domeniul confidentialitatii sunt arbitrii increderii in economia globala bazata pe date. Ele ajuta organizatiile sa gestioneze rapid amenintarile la adresa confidentialitatii si sa atenueze eventualele pierderi si folosirea incorecta a bunurilor informatice. Certificarea IAPP de confidentialitate este recunoscuta la nivel international ca un program de renume, independent, pe care profesionistii il cauta si pe care angajatorii il solicita.

Aceasta realizare reflecta angajamentele echipei de a oferi clientilor firmei cel mai inalt nivel de expertiza, impreuna cu o bogata experienta practica in abordarea intrebarilor complexe la nivel national si international in domeniul confidentialitatii si protectiei datelor.