Trei avocati cu experienta se alatura echipei bpv Grigorescu

Trei avocati cu experienta se alatura echipei bpv Grigorescu - 2 aprilie 2007

Cei trei noi membri ai echipei bpv Grigorescu ridica numarul avocatilor la cincisprezece (15). Numarul avocatilor care activeaza in domeniul Dreptului Imobiliar si al Constructiilor creste la opt (8).

Nicolae Ursu s-a alaturat societatii de avocati bpv Grigorescu ca Avocat Colaborator. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si un program de Master in Drept European in cadrul aceleiasi facultati. Anterior a lucrat in cadrul biroului din Bucuresti al unei reputabile societati internationale de avocatura cu sediul in Londra. Domeniile sale de expertiza includ dreptul imobiliar si societar, dreptul comercial si al mediului. Este membru al Baroului Bucuresti. Pe langa romana, Nicolae profeseaza si in limba engleza si este pasionat de calatorii.

Catalina Ionescu s-a alaturat societatii de avocati bpv Grigorescu ca Avocat Colaborator. Este licentiata in drept a Universitatii Bucuresti si este membra a Baroului Bucuresti. A castigat experienta in societati romanesti de renume, in domeniul dreptului comercial, societar si litigii. Pe langa limba romana, profeseaza si in limba engleza, vorbind fluent si limbile franceza si spaniola. Este pasionata de calatorii, lectura si sport.

Mihai Bogdan Stanciu s-a alaturat societatii de avocati bpv Grigorescu ca Avocat Colaborator. Mihai este licentiat in drept al Universitatii Bucuresti. Anterior, a acumulat experienta intr-o societate de avocatura, in principal in domeniul dreptului societar si comercial. Este interesat de dreptul comercial, al concurentei si dreptul international. Vorbeste limbile romana, engleza si germana.