Societate

Astăzi vă celebrăm pe voi. Mulțumim pentru 15 Ani de Încredere și Parteneriat!

Acum 15 ani am pornit pe calea independenței și a antreprenoriatului în avocatură. Misiunea noastră a fost să aducem profesia de avocat mai aproape de oamenii și companiile pe care a fost întotdeauna menită să îi servească. Încă de la început am avut încredere că putem practica la cele mai înalte standarde ale profesiei fără prețiozitatea adesea asociată cu avocații. Am rămas conștienți că singura măsura a nivelului nostru este serviciul pe care îl oferim. Am dobândit curajul de a persevera și de a reuși, în România și în Europa Centrala și de Est. Încrederea noastră în abilitatea proprie de a îndeplini misiunea cu care am pornit la drum nu a fost niciodată mai puternică. Avem acum un fundament solid pentru următorii 15 ani în care să ne ducem misiunea mai departe, în timpuri transformaționale pentru societatea în care trăim și pentru profesia noastră.

Călătoria noastră de până acum nu ar fi fost posibilă fără oamenii care au avut încredere în organizația noastră, care și-au dedicat energia misiunii noastre, care au sărbătorit multele noastre succese și ne-au ajutat să depășim obstacole: clienții și partenerii noștri de afaceri, membrii echipei noastre și familiile lor, prietenii și suporterii noștri în sensul cel mai larg, cărora le suntem profund recunoscători.

A cincisprezecea aniversare a firmei noastre este, de fapt, o celebrare a acestor oameni. Este celebrarea ta; prin urmare, astăzi, noi te celebrăm pe tine!

Noroc!
bpv Grigorescu Ștefănică

Cookie Settings