Tranzactii

bpv GRIGORESCU STEFANICA a consiliat investitorul principal Draper Esprit VC în runda de finanțare de Serie B în valoare de 60 de milioane USD a FintechOS

O echipă multidisciplinară a bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ a consiliat fondul de investiții cu capital de risc Draper Esprit în legătură cu investiția sa, ca investitor principal de rundă, în compania FintechOS. Valoarea totală a rundei a fost de 60 de milioane USD și a inclus investitorii existenți Earlybird Digital East, Gapminder Ventures, LAUNCHub Ventures și OTB Ventures.

Echipa condusă de Cătălin Grigorescu, Partener și Coordonatorul practicii de Tehnologie, a inclus-o pe Iulia Dragomir – Avocat Coordonator și alți avocați din practicile de drept societar, dreptul proprietății intelectuale și drept fiscal ale bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ.

 

Cătălin Grigorescu a declarat: „Suntem mândri că am consiliat Draper Esprit în această rundă semnificativă de finanțare de serie B și suntem bucuroși să fim parte din  povestea excepțională de creștere globală a Fintech OS. Această rundă va ajuta Fintech OS să-și sporească vânzările de tehnologii inovatoare hiper-automatizate și personalizate, care vizează schimbarea modului în care oamenii experimentează și interacționează cu tehnologia financiară. Implicarea noastră în această tranzacție este o confirmare a faptului că strategia și investițiile noastre, care au condus la clasarea firmei noastre în eșalonul 1 al firmelor de avocatură specializate în tehnologie din România pentru al cincilea an consecutiv, au dat roade.

Draper Esprit VC

Draper Esprit este un fond de investiții cu capital de risc (VC) londonez, care investește în sectorul de tehnologie din Europa. Portofoliul Draper Esprit include aprox. 70 de companii de investiție, dintre care 15 companii în etapa finală, în portofoliul de bază (de exemplu Trustpilot, UiPath, Cazoo, Revolut). Draper Esprit include mai multe tipuri de fonduri (finanțări de tip Seed, EIS și VCT) în cadrul grupului, precum și emblematicul său fond de capital de risc (Venture Capital).

Cookie Settings