Tranzactii

bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ, consultant juridic în tranzacția de tip MBO care implică una dintre cele mai mari agenții de turism din România

Suntem încântați să anunțăm că echipa specializată în drept societar a bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ, coordonată de Cătălin Grigorescu (Partener Coordonator), a oferit consultanță juridică în tranzacția de tip management buyout (MBO), care implică Happy Tour, una dintre cele mai proeminente agenții din industria turismului din România. Din echipa de avocați au făcut parte Iuliana Rusu și Oana Dragomir.

Prin intermediul tranzacției finalizate la sfârșitul lunii iunie 2021, domnul Javier Garcia del Valle, acționar minoritar și CEO al Happy Tour, a preluat integral acțiunile agenției de turism. Happy Tour s-a dezvoltat de-a lungul anilor sub conducerea lui Javier Garcia del Valle, devenind una dintre cele mai mari agenții de turism corporate din România, cu birouri proprii în Bulgaria și Turcia.

 

“Suntem onorați că am fost implicați în această tranzacție semnificativă pentru unul dintre sectoarele cele mai afectate de actuala pandemie. Javier este lider în această industrie în România și în regiune, și îl felicităm pentru că a profitat de oportunitatea de a achiziționa și de a conduce Happy Tour în vremuri de transformare din care companii solide precum Happy Tour vor ieși mai puternice.” a declarat Cătălin Grigorescu, Partener Coordonator al bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ.

Echipa de drept societar a bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ oferă consiliere cu privire la toate tipurile de tranzacții corporative, cazuri complexe de guvernanță corporativă, restructurare și reorganizare corporativă, fuziuni, precum și insolvență și faliment.

Cookie Settings