Brosuri

[UPDATED] ESSENTIAL Q&A – Relații de muncă în starea de alertă

Ultima actualizare: 29 aprilie 2021

Odată cu încetarea stării de urgență, autoritățile au declarat starea de alertă și au pregătit un nou set de măsuri, pentru a asigura o tranziție lentă și sustenabilă către reluarea  activității normale, protecția sănătății rămânând însă în continuare o prioritate. În acest context, vă punem la dispoziție gratuit instrumentul ESSENTIAL Q&A – Relații de muncă în starea de alertă, care conține o serie de răspunsuri dintr-o perspectivă juridică dar și practică la cele mai presante întrebări pe care și le pun numeroși angajatori odată cu încetarea stării de urgență. Vă punem la dispoziție spre descărcare un document bilingv (limba română si engleză).

Pentru a asigura acuratețea informațiilor prezentate, vom adapta conținutul acestor răspunsuri sau vom adăuga secțiuni noi, în funcție de evoluția cadrului legislativ în domeniul relațiilor de muncă.

Acest document nu conține însă o analiză juridică completă și nici soluții universal aplicabile. În cazul în care aveți nevoie de o asemenea analiză, aplicată la o situație concretă cu care vă confruntați, vă rugăm să ne contactați.

 

Insert your details and download this document

* indicates required

You can learn more about how we use your personal information in the Privacy Statement section on our website.

Cookie Settings